SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

GÜÇ VE AİLE RESİM YARIŞMASI

GÜÇ VE AİLE RESİM YARIŞMASI
Bu haber 17 Aralık 2020 - 16:53 'de eklendi ve 126 views kez görüntülendi.
“Göç ve Aile” konulu Resim Yarışmasında dereceye girenler Amasya Müftüsü Durmuş Ayvaz ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Kurt tarafından ödüllendirildi.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ülkemizde bulunan göçmenlerin sahih dini bilgiyle buluşmaları ve yaşadıkları topluma uyum sağlamalarına yardımcı olunması amacıyla “Göç ve Aile” konulu Resim Yarışması düzenlendi.
Bu bağlamda; toplumumuzda ve göçmenler arasında ‘göç-göçmenlik ve aile kurumuna ilişkin farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen “Göç ve Aile” temalı resim yarışmasında Amasya’da dereceye girenlere ödülleri Amasya İl Müftüsü Durmuş Ayvaz ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Kurt tarafından verildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA